Informatie

Over ons

John en Astrid

Ons bedrijf is sinds 1932 gespecialiseerd in alle soorten tweewielers (uitgezonderd motoren). Met onze jarenlange ervaring staan wij, met ons gehele team van 7 medewerk(ster)ers voor u klaar om u van dienst te zijn.

Ons bedrijf bestaat uit een Fietsafdeling, E-bike/ Bromfietsafdeling, werkplaats en magazijn met een totaal oppervlakte van 1150 m2.

Gemiddeld hebben wij voor u circa 700 (nieuwe en gebruikte) fietsen, 150 (nieuwe en gebruikte) E-bikes en 30 bromfietsen, snorfietsen en scooters op voorraad.

Zeer speciaal is onze zeer ruime sortering E-bikes, altijd een selectie van het nieuwste, beste en mooiste wat er op dit gebied verkrijgbaar is.

Kijkt u op het gemak rond op deze site. Natuurlijk nodigen wij u ook van harte uit een kijkje te komen nemen in een van onze beide showrooms.

Werkplaats en magazijn beslaan een oppervlakte van 300 m2, hier vindt u een eigen moderne reparatieafdeling en onderdelenvoorraad, maar u kunt hier ook vragen naar gebruikte onderdelen.

Overigens hebben wij ook een unieke ophaal- en bezorgservice, dat wil zeggen dat uw fiets of bromfiets voor een geringe vergoeding kan worden opgehaald en na gewenste reparatie eventueel weer wordt thuis bezorgd na overleg.

Wij zijn lid van de inkooporganisatie ZEG, waarin de grootste rijwielzaken van europa georganiseerd zijn, waardoor wij u een zeer ruim assortiment, en een zeer gunstige prijs kunnen aanbieden.TerugDeel het met uw vrienden!

Onze merken
Alpina
Batavus
Beixo
Bergamont
Bike Fun
Bizobike
Bulls
Cortina
Cové
Cube
Dahon
Flyke
Fondriest
Freebike
Juncker
Koga
Koga-Miyata
Loekie
Magura
Merida
Oyama
Pegasus
Qwic
RIH
Scott
Sparta
Sparta Young
Trek
Van Raam
Velo de Ville
WattWorld
AGM
Aprilia
Derbi
Motorhispania
Peugeot
Qwic
Rieju
Sparta
SYM
Tomos
Yamaha
ZNEN